Het is nog altijd hommeles tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes. Ook heeft Rachel nog altijd ruzie met Roxeanne Hazes en de rest van de wereld, maar dat is niets nieuws. Wat er precies tussen André en Rachel speelt is ingewikkeld. Tenminste, wanneer we alle berichtgevingen mogen geloven over de erfenis van Hazes senior. Die heeft Rachel namelijk volledig opgestreken en vermoedelijk heeft Rachel haar zoon nu ook uit haar erfenis gehaald. André heeft aangegeven dat hij die hele erfenis niet eens meer wil hebben. Niet per se. Roxeanne wil die erfenis wel, terecht natuurlijk als die aan haar toegekend zou zijn door haar vader. Tussen Roxeanne en André lijkt het weer koek en ei te zijn, toch stelt André zich terughoudend op in deze zaak. Dat kan volgens Yvonne Coldeweijer maar één ding betekenen: “Ze chanteert hem ergens mee!”

Chanteert Rachel Hazes haar eigen zoon, André Hazes?

Coldeweijer legt uit in haar JuiceShow: “Ik denk dat Rachel is holding something against him ofzo. Ik denk altijd zo in een soort romantisch beeld dat zij hem chanteert met: anders ga ik vertellen wie jouw echte vader is. Dat zit dan in mijn hoofd, want ik ben heel soap-dramaturgisch onderlegd. Ik denk dat dat dan een verhaal lijkt.” Juice-collega Mark Koster: “Het is eigenlijk nog nooit weersproken toch? Dit is een groot mysterie hè?” Coldeweijer laat weten wat ze denkt: “Ik denk inderdaad dat zijn vader niet André senior is. Ja, Marco Eijk. Dat was eigenlijk de liefde van Rachel in die tijd. Dus ja. I don’t know. Maar goed, dat zou wel verklaren waarom hij zo terughoudend is in het openbaar zich scharen bij Roxeanne.’”

Is Marco Eijk zijn echte vader?

Wat wacht? André senior is niet de vader van André junior? Is André dan wel een Hazes? Of heet hij eigenlijk gewoon André Eijk? Mark stelt: “Dit is vaker gezegd, maar hij heeft er nog nooit tegen geprotesteerd, terwijl hij altijd heel erg snel is met van: ‘Dat klopt niet en dit en dat.’” Coldeweijer: “Nee, daar kan je niks uit afleiden. Misschien weet hij het zelf ook niet. Dat kan, hè? Ik denk dat hij wel vermoedens heeft en dat Rachel dit wel eens bij hem heeft gedropt om hem onzeker te maken, maar misschien weten ze het niet. Of misschien weet hij het wel. I don’t know.” De juicecollega’s laten ook nog even weten dat de man waar het over gaat, Marco Eijk, vermoord is. Vergelijkingen tussen Marco en André:

Bron: