Monique Westenberg heeft er nooit een geheim van gemaakt een tweede kindje te willen, maar nu heeft ook André Hazes onthuld dat hij nog een keer vader wil worden. Weekblad Story speculeert dat de tweede baby al onderweg is…

Het was voor Monique een grote klap toen André haar in 2021 verliet voor Sarah van Soelen. Niet alleen omdat André haar een aantal maanden daarvoor ten huwelijk had gevraagd, maar ook omdat ze voor een tweede kindje wilden gaan. Monique dacht dat het haar laatste kans was om nog een baby te krijgen, maar vermoedelijk bestaat er nog steeds een kans. André heeft namelijk onthuld dat hij nog een keer vader wil worden.

‘Ik wil nog een keer vader worden’

,,Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden”, vertelde André aan 100%NL. ,,Ook omdat ik de eerste jaren van Dré toch wel veel gemist heb. Dat had met werk te maken, maar de momenten dat ik wel vrij had, had ik mijn tijd beter kunnen besteden.”

Monique

Of André hier doelt op een tweede kind met Monique is niet zeker. Toch is het volgens weekblad Story opvallend dat André praat over een tweede kind. ,,Een van de eerste keren dat de volkszanger zo enthousiast sprak over zijn kinderwens, bleek Monique zwanger van hun zoon Dré!”, valt er in het weekblad te lezen.

Hoop

Omdat Monique niet op de ‘gewone’ manier zwanger kan raken, volgde ze destijds een zogeheten ICSI-traject. De kans op een zwangerschap is 25 procent en wanneer er meerdere embryo’s zijn, zoals bij Monique het geval was, worden deze ingevroren. ,,Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie in de vriezer”, liet Monique jaren geleden weten aan Story. ,,De terugplaatsing gebeurt wanneer de rust is teruggekeerd.”

In 2019 vertelde Monique dat er nog twee cryo’s in het ziekenhuis lagen. Haar laatste behandeling was in maart 2021, vlak voor de breuk, weet Story. Volgens het weekblad is het mogelijk dat er nog een cryo over is. Hebben André en Monique daar hun hoop op gevestigd?

Bron: