Het roddelcircuit gonst weer eens rond over André Hazes en Monique Westenberg en dit keer gaat het niet over hun roerige liefdesleven, maar over iets heel anders: Monique’s gezichtsbeharing. André bekend om zijn recht-voor-z’n-raap uitspraken, heeft blijkbaar geklaagd over het gevoel dat hij een ruwharige teckel zoent in plaats van zijn geliefde. Maar geen zorgen, er is een oplossing in zicht.

Therapeute Carientje beter bekend als voetreflexologe, maar blijkbaar ook een whizzkid met de pincet is opgeroepen voor een spoedklus bij Monique thuis. Op Instagram circuleert een filmpje waarin Carientje gewapend met twee touwtjes de taak op zich neemt om de ‘probleemgebieden’ aan te pakken. Eerst verwent ze Monique met een voetmassage die niet alleen ontspannend werkt maar ook Monique’s lichamelijke balans herstelt iets waar ze behoefte aan had na een recente medische ingreep.

Het hoogtepunt van Carientje’s bezoek is echter het moment waarop ze zich stort op het ‘uitdunnen van de vacht’, zoals sommigen het noemen. Behendig en met vaste hand werkt ze aan Monique’s kin tot groot genoegen van André die naar verluidt uitkijkt naar het moment waarop hij weer zijn zijdezachte partner kan kussen. Het lijkt erop dat de Hazes-residentie weer wat gemoedsrust tegemoet gaat althans wat de gezichtsbeharing betreft.

De kleine Dré die ook de magische handen van Carientje mocht ervaren, is eveneens in de wolken. Zijn moeder deelde enthousiast hoe de behandelingen hem hebben geholpen om weer balans te vinden, ja het moet niet gekker worden hoor.

Bekijk hieronder de beelden:

Bron: