De comeback-optredens van André Hazes tijdens Holland Zingt Hazes staan gepland, maar geruchten suggereren dat de zanger probeert om hieronderuit te komen vanwege een ruzie met zijn moeder Rachel. Het jaar is slecht begonnen voor Rachel, die niet alleen in een ruzie verwikkeld is met haar dochter Roxeanne, maar ook met haar zoon André. Ze vierde de feestdagen zonder haar kinderen en de ruzie kan grote gevolgen hebben voor de optredens van André tijdens Holland Zingt Hazes.

‘André weigert’

De comeback van André Hazes bij Holland Zingt Hazes was al eerder aangekondigd, nadat Roxeanne besloot om zich terug te trekken vanwege een ruzie met Rachel. Nu blijkt dat André ook niet meer mee wil doen aan de concerten. Volgens weekblad Privé weigert hij om te komen, zelfs als hij daar contractueel toe verplicht is, omdat hij de kans loopt om zijn moeder achter de schermen tegen het lijf te lopen. Bronnen vertellen aan het weekblad dat André niet wil meewerken zolang Rachel betrokken is bij de concerten.

Uitgelekte brief

De ruzie tussen André Hazes en Rachel zou veroorzaakt zijn door een brief die André aan Sarah van Soelen schreef en die in handen kwam van Yvonne Coldeweijer. Yvonne las de brief letter voor letter voor in een video op YouTube. Volgens Yvonne verdenkt André zijn moeder ervan de brief te hebben gelekt en is hij daarom boos op haar. Rachel probeert de situatie te verzachten door een rechtszaak aan te spannen tegen Yvonne. Op 9 januari zullen Rachel en Yvonne tegenover elkaar staan in de rechtbank.

Enorme ruzie

Het was een lange tijd goed tussen André Hazes en Rachel, totdat André weer contact kreeg met Monique Westenberg. Volgens een bron tegenover Privé werd Rachel “weer de persoon die ze was toen de eerste ruzie tussen haar en André ontstond. Ze regelde dat Monique weer slecht in het nieuws kwam”. Het uitlekken van de brief was de druppel voor André en hij zou zijn moeder ervan verdenken dat ze de brief heeft laten lekken. Volgens de bron heeft André aangegeven dat hij nooit meer iets met zijn moeder te maken wil hebben en dus ook niet met Holland Zingt Hazes.

Bron: