Zopas werd de Videoland-documentaire van André Hazes ook uitgezonden op VTM2. Daarin is te zien dat André Hazes nog bij zijn moeder woont, maar in de tussentijd is er veel gebeurd. In een nieuw interview verklapt hij hoe het nu tussen hen gaat.

André Hazes, zijn zus Roxeanne Hazes en hun moeder Rachel Hazes leven op gespannen voet. Recent sleepte Roxeanne Rachel nog voor de rechter, omdat haar moeder volgens haar geen recht had op de hele erfenis van André Hazes senior. De zoon van de overleden volkszanger heeft zich niet met die rechtszaak bemoeid. “Ik sta er gelukkig buiten”, benadrukt hij in Het Belang van Limburg. “Ik ben er twee jaar uit geweest, nu ga ik weer lekker voor mijn eigen centjes werken”, gaat hij verder.

Bovendien kan die erfenis van zijn vader hem worst wezen. “Mijn vader heeft er hard voor gewerkt, mijn moeder heeft het geërfd. Als zijn morgen besluit het in brand te steken, vind ik dat haar goed recht”, geeft hij toe. Hoewel hij het niet jammer vindt dat de rechtszaak uitgebreid in de media kwam, vindt hij het wel jammer dat zijn familie niet goed overeenkomt. “Dat de situatie in de familie zo is, dat het zover is gekomen, dat vind ik moeilijker”, aldus André.

Afstand

Of hij momenteel nog contact heeft met Rachel verduidelijkt de zanger niet. Wat hij wel toegeeft, is dat ze niet meer zo veel contact hebben als toen hij bij haar inwoonde. “Maar ik denk dat het goed is om afstand te nemen op mijn leeftijd”, onderstreept André. We zijn aparte personen, hebben allebei aparte denkpatronen”, besluit hij.

Bron: