De relatie van André Hazes en Monique Westenberg blijft het onderwerp van gesprek, en hun liefdesverhaal lijkt meer op een achtbaan van emoties dan rozengeur en maneschijn. In hun nieuwste documentaire op Videoland onthullen ze details over hun huidige latrelatie, waar exclusiviteit nog steeds een rol speelt. De zanger, inmiddels de casanova van de showbizz, geeft toe dat jaloezie in zijn bloed zit. Intrigerend is dat André tijdens ‘relatiepauzes’ van de ene naar de andere vrouw ging, terwijl hij van Monique verwachtte dat ze braaf single bleef. Hij bevestigt zijn jaloerse kant met de woorden: “Er was een tijd dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand. Daar mocht ik eigenlijk niks van vinden, maar toen ik dat ontdekte, zakte de grond onder mijn voeten vandaan.”

Diepgaande liefde tussen André Hazes en zijn Monique

Opmerkelijk is de diepgang van de liefde tussen André en Monique, ondanks de schandalige affaires van de zanger. André bekent dat hun liefde echt diep gaat, en Monique heeft keer op keer bewezen dat ze bereid is hem te vergeven. Terwijl André zich openlijk overgaf aan zijn wilde avontuurtjes met verschillende vrouwen, zou hij liefdesuitstapjes van Monique niet hebben getolereerd. Hij biecht op: “Als het andersom was geweest… Nee, dat had ik niet kunnen verkroppen, denk ik.”

Toekomstplannen van het stel

André en Monique hebben een eigenzinnige relatiestructuur gecreëerd die ze zelf als ‘Champions League’ bestempelen. Samen op maandag en dinsdag, terwijl de rest van de week ieder een eigen plek heeft. André geeft aan tevreden te zijn met deze dynamiek, waarbij hij geniet van de gezamenlijke tijd maar ook waarde hecht aan zijn eigen ruimte. Monique deelt hetzelfde gevoel en benadrukt dat als ze een ander zou leren kennen, ze niet meteen zou gaan samenwonen. Voor nu lijken André en Monique tevreden met hun unieke relatie.

Bron: