Achter de schermen bij “Holland Zingt Hazes” liet André Hazes zijn gevoel voor humor zien door Frans Bauer een wel heel bijzonder ‘lekkernij’ te presenteren.

Met een gebakje in de hand benadert André Frans en feliciteert hem met zijn indrukwekkende gewichtsverlies, om hem vervolgens te ’trakteren’ op een zogenaamde cupcake.

“Hier is inderdaad wel lastig aan te komen”

Frans Bauer, onbewust van de grap, ontvangt het gebakje met open armen.

Zijn opmerking over de exclusiviteit van het gebakje hint al op iets bijzonders, maar niets had hem kunnen voorbereiden op wat er volgt.

De Ontknoping: Hondenvoer in plaats van Cupcake

Terwijl Frans een hap van de ‘cupcake’ neemt, onthult André de ware aard van de traktatie: het is hondenvoer! Frans’ reactie is onbetaalbaar en André kan zijn lachen niet inhouden.

“Ik vermoord je!”, is Frans’ gevatte antwoord op André’s kwajongensstreek.

André Hazes neemt Frans Bauer flink te grazen: “Het is hondenvoer!”

Reacties op Social Media

De grap gaat viraal op TikTok, waar kijkers André’s gevoel voor humor prijzen.

Reacties variëren van bewondering voor André’s grap tot hilariteit om Frans’ reactie. Het is duidelijk dat André’s prank goed ontvangen wordt door het publiek, wat bewijst dat een beetje humor altijd gewaardeerd wordt.

Terwijl Frans Bauer ongetwijfeld even moest bijkomen van de schrik, laat deze gebeurtenis zien hoe collega’s elkaar op een luchtige manier kunnen plagen in de showbizz.

Of Frans wraak zal nemen op André blijft een vraag, maar één ding is zeker: het moment zal niet snel vergeten worden door zowel de betrokkenen als de fans.

Bron: