Sarah van Soelen heeft in gesprek met roddelblaadje Story een boekje opengedaan over de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. Volgens Sarah is Dreetje een ongelukkige jongen die helemaal niet met oma Monique wil zijn. Hij zou zelfs vreemd mogen gaan.

Ongelukkig

Aan Story vertelt Sarah dat ze Monique vorige week bij toeval tegen het lijf liep op het vliegveld in Rotterdam. Sarah was ‘stomverbaasd’ dat Westenberg haar begroette alsof ze vriendinnen waren die elkaar al een tijd niet hadden gezien. ”Ze lachte en zwaaide zelfs.”
”Ze deed alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn”, aldus Sarah van Soelen die toevoegt dat André volgens haar niet gelukkig is. ”Als ik André op foto’s en filmpjes zie, denk ik: wie is dit? Dit ben jij niet! Hij houdt de schijn op voor de buitenwereld. Wanneer ik naar André kijk, zie ik leegte. Ik zie iemand die totaal niet gelukkig is. Hij kan mij en Nederland dat niet wijsmaken.”

Ga maar vreemd!

Volgens Sarah geeft Monique André (iets te) veel vrijheid in hun relatie. Dit zou André afgedwongen hebben en als voorwaarde hebben gesteld. ”Hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder overigens al zo”, aldus Sarahsoel.
”Dat was ook het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie had met mij. Ze zei letterlijk: ‘Je mag alles doen wat je wilt, zolang je mij maar niet verlaat.” Sarah sluit af door te stellen dat Mo een zielig en triest hoopje vrouw is.

Bron: