André Hazes kondigt grootste plannen aan. Nu hij weer probeert om zijn carrière nieuw leven in te blazen, is het de bedoeling dat hij vanaf volgend jaar, 2024 dus, volle gas vooruit gaat. Hazes wil knallen en is van plan full time te gaan werken. Iets wat hij nu nog steeds niet doet.

Full time werken

Op Radio 5 vertelt de zanger, die sinds kort voor het eerst op zichzelf woont, dat hij ergens in 2024 van plan is om full time te gaan werken. Op Radio 5 vertelt André Hazes, die sinds kort niet meer aan de borst van vriendin Monique ligt, dat hij full time werken heel zwaar vindt.
”We hebben gewoon even geduld moeten hebben en nu kom ik langzaam weer terug. Volgend jaar wil ik toch wel weer lekker gaan werken, zeg maar.” Dit jaar komt hard werken nog te vroeg. ”Ik zal maar een paar keer op het podium staan, maar volgend jaar is dat anders. Dan wil ik eigenlijk wel weer gewoon vijftig keer optreden. Ja, man.”

België

De kans is groot dat hij vaker in België gaat optreden. Daar zijn ze volgens André Hazes stapelgek op hem. ”Het gaat daar wel heel lekker ja. Ik ben in Nederland beroemder en in België groter. Dat denk ik. In België draait het echt om de muziek. In Nederland vooral om de dingen eromheen. We leven in een andere tijd dan daar”, aldus Dreetje.
Ook zal hij Belgen gaan opvrolijken met zijn enige hit Leef. Naar eigen zeggen heeft hij de liefde voor zijn hit weer helemaal teruggevonden. ”Ik heb nu voor het eerst weer Leef gedaan. Ik zag de impact die het had op de mensen en ik dacht: Jezus, wat hebben we toch een enorm tof nummer gemaakt. Echt een gigantisch succes”, zo sluit hij af.
André Hazes weer betrapt: ”Afspraakjes bij Van der Valk”

Bron: