André Hazes is veel te ver gegaan. Hij wil namelijk weten of Saskia Noort het ‘lekker vindt’ wanneer er een vinger in haar achterste wordt gestopt. De zanger heeft bovenmatige interesse in de ‘bruine tunnel en kan er niet meer over ophouden.

Fetisj

Toen André nog regelmatig logeerde in verslavingsklinieken, heeft hij twaalf boeken gelezen van Saskia Noort. Naar eigen zeggen is er een ding wat bij hem is blijven hangen: haar fetisj voor een vinger in de k*nt. ”Dat komt in elk boek letterlijk voor!”
”Later heb ik Saskia een bericht gestuurd. Om haar te bedanken dat ze mij door mijn revalidatie had gesleept.” Tijdens een dubbelinterview voor LINDA heeft hij Saskia (56) geconfronteerd. ”Ik vind het ongemakkelijk om te zeggen waar je bij zit, maar wat ik dus las in jouw seksscènesis dat er vaak een vinger in een k*nt gaat. Toch? Ik vraag me af of dat jouw ding is.”

‘Helemaal geen zin in’

Het is te prijzen dat Saskia erin slaagt om hier een serieus antwoord op te geven. Maar wellicht wil André dat Monique dat bij hem doet, of andersom, en dus reageert ze. ”Nee, en daarbij gebeurt het niet in elk boek. Maar ik gebruikte die scène om daarmee de dominantie van de man aan te tonen; de dunne lijn waarop iemand over jouw grenzen kan gaan.”
Ze legt nog wat verder uit: ”Als je seks hebt en het is leuk en dan ineens doet iemand dat bij je, is het lastig om op zo’n moment te zeggen: ”Joh, hier heb ik helemaal geen zin in.” Volgers twijfelen echter niet aan de reden achter de vraag van André. Velen denken dat hij stiekem van de mannenliefde is, of daar in ieder geval we voor openstaat.

Bron: