André Hazes heeft al 1,5 jaar lang geen drugs op drank meer aangeraakt. Dat meldt de zanger op Instagram bij een foto van de munt die hij kreeg omdat hij achttien maanden clean is.

Hazes schrijft bij de foto: “Het leek me zo tof om te kunnen zeggen ’Ik ben al 1,5 jaar clean en nuchter’. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen. En dan ineens is het zo ver…”

In september 2021 verdween Hazes uit het openbare leven met een zware burn-out. Later kwam aan het licht dat hij ook verslaafd was aan de drank en de drugs. Vorig weekend stond hij tijdens Holland Zingt Hazes weer voor het eerst terug op het podium.

Backstage onthulde de zanger zo blij te zijn als een kind. “Ik voel mij beter dan ooit. Was ik voorheen bang om op te moeten treden, dat was nu het tegenovergestelde. Ik had er zoveel zin in. Daar schrok ik eigenlijk wel van. Ik heb het mijzelf vroeger altijd enorm moeilijk gemaakt. We hebben ook niets aan het toeval overgelaten. Mijn therapeuten uit Spanje heb ik over laten komen, zodat ze in de gaten konden houden of alles goed ging. En dat was gelukkig zo.”

Bron: