André Hazes heeft zijn leven weer op de rails. Na verschillende affaires en verslavingen is de zanger nu gelukkig met Monique.

André is weer actief bezig met optredens en heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht. Hij kijkt er enorm naar uit om binnenkort op te treden in Ahoy. André is iemand die volop van het leven geniet, maar hij is nu volledig clean en nuchter.

De zanger voelt zich een compleet ander persoon, zo realiseert hij zich nu. In een interview met HLN.be vertelt hij: “Vroeger gingen we na de eerste dag schrijven wat drinken. We vierden dat in de kroeg. Iedereen ging rond 2 of 3 uur ’s nachts naar bed. Ik had echter een andere verslaving en bleef de hele nacht wakker om drugs te gebruiken. Op dag twee kwam er nooit iets van schrijven, omdat ik in bed lag te trillen vanwege mijn excessieve gedrag. Nu word ik ’s ochtends wakker en besef ik: Jezus, ik heb dag twee gehaald!”

Hazes had ook een verkeerde gedachte die later onwaar bleek te zijn. “Ik dacht dat veel drinken me zelfverzekerd zou maken, maar in werkelijkheid maakte het me alleen maar onzekerder.”
André Hazes heeft zijn destructieve gewoonten achter zich gelaten en is vastbesloten om een gezond en positief leven te leiden. Hij waardeert nu de eenvoudige maar belangrijke momenten in het leven, zoals het schrijven van muziek en quality time doorbrengen met zijn geliefden. Het is duidelijk dat hij een nieuwe weg is ingeslagen en zich richt op zijn welzijn en carrière.

Bron: