Na Crossroads komt André Hazes met een nieuwe documentaire op Videoland. In The Next Chapter gaan we zien hoe André zijn leven na zijn drank- en drugsverslaving oppakt. Kennelijk zitten veel mensen daar helemaal niet op te wachten, want onder de aankondiging regent het commentaar. ,,André heeft gewoon geld nodig.”

In een filmpje op Instagram maakt André het nieuws bekend. ,,In seizoen 1 zagen we hoe slecht het met me ging, en in welke diepe dalen ik terecht ben gekomen”, vertelt de zanger. ,,In seizoen 2 krijg ik de kans om te laten zien hoe het nu gaat. Hoe het beter gaat. Hoe het is om nuchter te zijn.”

‘Niet saai’

Volgens André gebeurt er ‘altijd wel wat’ in zijn leven. ,,Dus het wordt zeker niet saai. Ik denk dat er geen seizoen 3 komt. Ik hoop dat het eindelijk een keer saai gaat worden. Ik zou zeggen: ga kijken jongens!”

Hazes-moe

Maar zijn we onderhand niet Hazes-moe? Als het aan Videoland ligt niet, maar als het aan volgers ligt wél. Onder de video regent het commentaar. ,,Nou… Daar zitten wij allemaal nou NIET op te wachten”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Gelukkig komt het op Videoland. Dat heb ik namelijk niet.”

‘Geld nodig’

Veel volgers denken dat André gewoon geld nodig heeft. ,,Saai, je hebt gewoon geld nodig.” Ook kunnen velen al raden wat we te zien gaan krijgen. ,,Gaan we zien hoe Monique voor de 500ste keer terugkrabbelt naar hem. Ja, dat zal vast interessant worden”, luidt het.

Verslavingen

Documentairemaker Cheeru Mampaey is wel blij met de nieuwe reeks afleveringen. ,,Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld. Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal”, laat Cheeru weten aan RTL Boulevard. ,,André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst. Een coming-of-age verhaal. Opnieuw bloedeerlijk en zonder filter.”

Bron: