De familie Hazes blijft de gemoederen maar bezighouden. Vanmiddag is de zoveelste bom gebarsten. De zanger en zijn moeder hebben elkaar ontvolgd op Instagram.
Meerdere bronnen melden het flink rommelt. Dat niet alleen dochter Roxeanne haar moeder niet kan zien of luchten, was allang duidelijk.
Dat blijkt niet alleen uit de rechtszaken die ze tegen Rachel heeft aangespannen inzake de erfenis van vader André. De twee hebben ook al jaren geen contact met elkaar.
En nu is ook André Hazes helemaal klaar met zijn moeder. De twee volgden elkaar nog wel op Instagram, maar daar is nu een einde aan gekomen.
André Hazes kapot na totaal onverwachte breuk

Definitief

Of de relatie tussen zoonlief en zijn moeder ooit nog zal herstellen, valt te bezien. Zoals gezegd was Roxeanne haar al eerder zat en verbrak al het contact.
Moeder en dochter hebben elkaar al jaren niet gezien of gesproken. Zelfs niet in de rechtbank. Rox kwam niet opdagen, tot ergernis van Rachel.

Wat daarentegen wel zo is, is dat Roxeanne en André weer contact met elkaar hebben. Shownieuws acht het aannemelijk dat hij de kant van zijn zus kiest in de beruchte erfenisstrijd.
Duidelijk is dat de strijd binnen de familie geen winnaars kent. Met name de kinderen van Roxeanne en André missen een oma. En dat is verdrietig.

Documentaire

Morgen wordt de documentaire André Hazes: The Next Chapter gelanceerd op Videoland. Hierin vertelt de zanger over de drank- en drugsverslaving waar hij jaren mee kampte.
Kijkers zien dat hij onzeker is over zijn nieuwe muziek. Ook is te zien hoe eng hij het vindt om niet meer onder invloed op te treden.
De relatie met Monique Westenberg komt ook aan bod. Hij vertelt dat hij er ‘nooit aan heeft getwijfeld’ dat zijn vriendin de liefde van zijn leven is. Kortom: we krijgen te zien hoe hij zijn leven weer heeft opgepakt nadat hij afgekickt is.

Bron: