Het is snel gegaan tussen André Hazes en zijn moeder Rachel. Waar André een jaar geleden nog bij zijn moeder woonde, kan hij haar nu niet meer luchten of zien. De zanger werd aan tafel bij talkshow Humberto gevraagd naar het verstoorde contact met zijn moeder en André sprak duidelijke taal.

Sergio Vyent vertelde aan tafel bij Humberto dat hij geen contact heeft met zijn moeder. Ook André Hazes zit in eenzelfde soort situatie. ,,Ik dacht: dat moet jou aanspreken hoe hij erover praat”, zei Humberto tegen André.

‘Afscheid’ van Rachel

,,Ja, absoluut”, reageerde de zanger, die het zelfs over een ‘afscheid’ had. ,,Dat is niet alleen in die situatie, maar íedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van. Ik heb mijn sores wel gehad, ik heb mijn pakkie gehad, ik heb op de blaren gezeten van mijn eigen dingen. En mensen die niet mee kunnen gaan met wat ik nu wil, die kan ik niet meer in mijn leven hebben.”

Teleurstellende kaartverkoop

Naast zijn moeder, besprak André ook de teleurstellende kaartverkoop van zijn concert in Ahoy. Het liefst staat hij in een volle zaal, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. ,,Natuurlijk wil ik een volle zaal, dat maakt de show veel leuker, maar als er straks 10 duizend man in de zaal zitten, dan maak ik net zo’n feest.”

Opnieuw beginnen

Twee jaar geleden had hij er anders over gedacht, gaf hij toe. ,,De show van mijn vader had bijvoorbeeld 24 duizend fans altijd. Als hij een show gaf, kwamen er altijd 24 duizend mensen heen”, legde hij uit. ,,Ik kwam na zijn overlijden met Leef en toen heb ik die 24 duizend gewoon overgenomen. Maar toen kwam ik uit de kliniek en besefte ik: word ik gelukkig van wat ik doe? Ik ben met nieuwe muziek gekomen, waardoor sommige mensen ook afgehaakt zijn. Ik moet opnieuw beginnen.”

Bron: