Monique Westenberg, André Hazes en zoontje Dré genieten van zon, zee en strand op Bonaire. Maar is de schoolvakantie van Dré niet al voorbij? ,,De nieuwe school gaf wel toestemming.”

Monique Westenberg deelt al de hele week vakantiekiekjes vanuit Bonaire. Het zorgt voor een hoop vragen bij haar volgers, want heeft Dré niet al herfstvakantie gehad?

Weer buiten schoolvakantie

,,Is André jr. nu weer op vakantie onder schooltijd?”, vraagt een volger aan Yvonne Coldeweijer. ,,Bizar hé!”, reageert de juicekoningin op haar juicekanaal. ,,Nog maar net veroordeeld door de rechter en nu alweer je kind een week van school halen om naar Bonaire te gaan.”

Wel toestemming

Dré gaat sinds dit schooljaar naar een nieuwe school en volgens Coldeweijer heeft de nieuwe school wél toestemming gegeven om buiten de schoolvakantie op vakantie te gaan. ,,Dus lijkt me evident dat dit een van de redenen is dat ze van school zijn gewisseld.”

Leerplichtzaak

André en Monique moesten op 24 augustus voor de rechter verschijnen, omdat ze in 2022 buiten de schoolvakantie en zonder toestemming van school op vakantie zijn gegaan. Monique was woest omdat ze in eerste instantie mondeling akkoord zouden hebben gekregen van de school, maar dat die een aantal dagen voordat de reis begon ingetrokken werd.

‘Monique woest’

,,Monique is zo boos dat ze nu dus dat jong van school heeft gehaald en naar een andere school stuurt”, vertelde Coldeweijer in De Juice Show. ,,Het is heel zielig want hij is al een keer eerder van klas gewisseld, hij heeft al geen stabiele thuisbasis… En nu gaat hij dus weer wisselen van school. Het arme kind.”

‘Staat er los van’

Maar volgens Monique heeft de overstap naar een nieuwe school niets te maken met de leerplichtzaak. ,,Die situatie staat hier geheel los van”, reageerde Monique op Instagram. ,,Dat sommigen hier klakkeloos iets aannemen is weer zo jammer.”

Bron: