André Hazes en Monique Westenberg zitten weer op een roze wolk. Het concert in Ahoy was een daverend succes. En nu achten de twee de tijd rijp voor meer mooi nieuws: het gezin verwelkomt namelijk een nieuw lid!

Concert

De liefdesreis van Monique en André kende de afgelopen tien jaar pieken en dalen. Vooral diepe dalen, want de bijna 50-jarige Westenberg heeft veel moeten slikken.
Zo werd ze meermaals aan de kant gezet, met als heftig dieptepunt een man die haar verliet na een miskraam. Lager kun je nauwelijks zinken.
Maar goed, de twee zijn toch weer samen. Dit weekend stond de zanger in Ahoy, waar hij zijn grote comeback-concert gaf. Vooraf werd bekend dat de zanger voornemens was om Monique daar ten huwelijk te vragen. Dat gebeurde niet.
Het concert werd een groot succes, al vindt Yvonne Coldeweijer van niet. Ze haalt hard uit naar André, die heel veel oude liedjes van zijn vader gezongen zou hebben. Of dat nou zo is of niet, de mensen schijnen toch enorm genoten te hebben.

Gezinsuitbreiding

Na het concert is André naar huis gegaan. Tegen RTL Boulevard vertelt hij dat hij vroeger zou gaan zuipen na een concert.
Maar André is inmiddels veranderd. Bovendien had hij een goede reden om naar huis te gaan. ”Ja, morgen komt m’n hondje!”
”Vanuit Bonaire heb ik een hondje geadopteerd en die komt morgen (vandaag) aan. Die komen ze morgen naar me toe brengen, dus dan moet ik wel fit zijn.”
”Gezinsuitbreiding, ja! Er zit echt heel weinig rock & roll bij. Ik ben tegenwoordig echt een saaie jongen”, aldus Hazes. Het nieuwe gezinslid draagt de naam Robbie.
André Hazes en Monique maken het grote nieuws eindelijk bekend: ”Er komt een kleine bij”

Bron: