André Hazes is helemaal gek op zijn zoon. De zanger zei zelfs dat de jongen was gemaakt voor het podium. Maar gezinsgeluk komt niet vanzelf. André junior werd doodgeboren en zei dat de zanger in Waar de Mol was?

André ging naar Cuba om de show van zijn goede vriend Johnny de Mol bij te wonen. In één autorit vertelt hij alles over zijn zoon, die hij omschrijft als “geweldig” en “een clown”. Maar ook de horrorgeboorte van Monique wordt genoemd. “Dré is doodgeboren”, onthulde hij. “We waren in het ziekenhuis en alles was in orde. Maar op een gegeven moment zien we zijn hartslag dalen. Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. “Daar was ze onder narcose, maar ze moesten meteen aan de slag. Dus ze voelde alles. Die hebben ze letterlijk doorgeknipt, want de navelstreng zat om André’s hoofd gewikkeld. Hij krijgt steeds minder zuurstof. Toen de jongen werd geboren, mankte hij volledig. “Ik dacht dat mijn baby was geboren, maar hij leeft niet.”

Een minuut zonder zuurstof
Gelukkig maakte André Junior ineens een geluid, iedereen kon opgelucht ademhalen. Niet alle zorgen verdwijnen echter. Het kind zat een minuut zonder zuurstof. De dokters waren er zeker van dat hij er iets uit zou halen. ‘Hij zal in een rolstoel moeten zitten of zo,’ zei André. “Het was de moeilijkste nacht van mijn leven.” Maar zijn zoon lijkt in perfecte gezondheid te verkeren en de zanger denkt zelfs dat hij de volgende grote ster wordt.

Bron: Story Afbeelding: Instagram

Bron: