Er lijkt iets te spelen rondom de veiligheidssituatie van André Hazes. Een verslaggever van De Telegraaf laat weten dat er voortdurend een bodyguard aan zijn zijde te vinden is. Zelfs wanneer André naar de wc gaat, wordt hij vergezeld door een beveiliger.

Familie Hazes vertoont ‘raar gedrag’

Gedurende de Holland Zingt Hazes-concerten van afgelopen weekend, liep André als enige rond met iemand die hem voortdurend beveiligde. Dat meldt Jordi Versteegden, verslaggever van De Telegraaf die eveneens in de backstage-ruimtes mocht komen.
Volgens Versteegden vertoonden de Hazesjes ‘heel raar gedrag’. In de podcast Strikt Privé zegt hij: ”Ik liep dus ook heel veel achter de schermen rond. Iedereen is supergastvrij, maar de enigen die niet wilden praten waren de Hazesjes zelf.”
Rachel besloot net te doen alsof er geen pers aanwezig was. ”Die liep ons steeds stoïcijns voorbij. Die zal wel iets tegen de media hebben inmiddels denk ik, vanwege alles wat er rondom haar speelt.”

André op de wc

Versteegden heeft over André pas echt iets vreemds te melden. De zanger moest op gegeven moment naar de wc en de verslaggever stond er pal naast. ”Hij nam zijn tourmanager (en neef) Djarno mee. Maar er liep dus ook steeds een beveliger mee.”
Sterker nog, de beveiliger is zelfs met André mee het wc-hokje ingegaan. ”Dat is toch raar?” Versteegden weet niet wat de reden hiervan is, maar samen met een beveiliger een toilet induiken gaat wel heel ver. ”Ik vond het opmerkelijk.”

Bron: