Nederland zit vol met zelfbenoemd mediums die de hele dag bezig zijn met toekomstvoorspellen. Er is ook markt voor, want heel veel mensen willen weten wat de toekomst voor hen in petto heeft. Medium Marion Berndsen laat haar spirituele licht schijnen op onze sterren. Tegen Story heeft ze nieuws over het huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg.

Contact tussen Rachel en André

Volgens Berndsen is André nog steeds niet waar hij zou willen zijn. ”Hij heeft niet voldoende energie er is erg gevoelig voor botbreuken. Het zou kunnen dat hij iets breekt.” Ook denkt het medium dat de ruzie met mama Rachel van tijdelijke aard is.
”Er komt weer contact. Ze let op hem. Alsof ze hem ook wil sturen en ze heeft invloed. Dat komt omdat André zwak is. Hij is niet sterk genoeg om zich te weren en weet niet wat hij wil. Rachel voelt zich heel sterk, terwijl André zwak staat.” Medium Marion waarschuwt de zanger dat hij goed moet uitkijken niet gemanipuleerd te worden. Ook door Monique.

Huwelijk van de baan!

En dan de vraag der vragen: Gaan André en Monique dan eindelijk in het huwelijksbootje stappen? ”Er komt geen huwelijk”, zo zegt Berndsen resoluut. ”Monique wil wel, maar het is hem allemaal te veel. Hij wordt aan alle kanten overspoeld met adviezen.”
”André wil alleen maar rust. In de periode gaat hij ook weer keuzes maken, en dat doet hij puur voor zichzelf.” Zijn carrière is overigens ook zo goed als afgelopen, als we het medium mogen geloven. ”Hij gaat niet meer die grote ster worden. Dat ligt achter hem.”

Bron: