André Hazes had Monique Westenberg níet vergeven als de situatie omgekeerd zou zijn geweest. Dat vertelt de zanger in gesprek met RTL Boulevard. Omdat Monique hem al die tijd heeft gesteund, zal ‘zij altijd dat voorliggen op welke andere vrouw dan ook’, vervolgt André. Sommigen vinden het een vreemde opmerking. Zinspeelt André alweer op een nieuwe vriendin?

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer gelukkig samen en álle misstappen die André heeft begaan lijken weer vergeven en vergeten te zijn. Monique krijgt daardoor regelmatig kritiek over zich heen: sommigen vinden dat ze weinig zelfrespect heeft.

‘Ik had het niet gekund’

Ook André is er kennelijk van onder de indruk dat Monique hem blijft steunen nadat hij haar meerdere keren voor een jonger iemand ingeruild heeft. ,,Ik besef me gewoon wel alles heel goed, met alles wat er is gebeurd en wat ik haar heb aangedaan. Dat ze er dan nog staat. Ik had het niet gekund”, vertelt André in gesprek met RTL Boulevard.

‘Welke andere vrouw dan ook’

André zegt dat zijn respect voor Monique blijft groeien. Wanneer hij tóch weer een andere vrouw tegenkomt, zal Monique altijd een streepje voor hebben. ,,Zij heeft het samen met mij opgebouwd”, legt hij uit. ,,Zij heeft het allemaal zien gebeuren en zij is de enige vrouw die dat ooit met mij heeft gedaan, dus zij zal altijd dat voorliggen op welke andere vrouw dan ook.”

Vreemde opmerking

Sommigen vinden de opmerking van André vreemd. ,,Lekker als hij zegt: ‘Als er een andere vrouw komt’. Ze zijn het toch net weer aan het proberen?”, vraagt een volger aan Juicechannel. ,,Once a cheater…”, reageert het kanaal op het bericht.

Twee dagen samen

Hoewel André en Monique weer samen zijn, wonen ze niet de hele week bij elkaar. André is twee dagen in de week bij Monique en de rest van de week is hij in zijn eigen huis. Dat vindt de zanger een ideale situatie. Sterker nog: wat hem betreft hoeft dat nooit meer te veranderen. ,,Ik heb zo’n heerlijke plek en mijn buurt is fijn, de buren zijn fantastisch. Ik hoef hier echt nooit meer weg.”

Bron: