André Hazes wil graag weten of Saskia Noort erop kickt om de artiesteningang te gebruiken tijdens de paringsdans. Tijdens het lezen van haar boeken kwam er namelijk opvallend vaak een vinger in de k*nt voorbij. “Ik vroeg me af of dat jouw ding is.”

De fetisj van Saskia

Hazes heeft een aardige tijd gespendeerd in afkickklinieken. Wat hij daar deed? Het hele repertoire van Saskia Noort er doorheen jagen. Aan weekblad Story vertelt hij over zijn bewondering voor haar werk: “Ik heb daar wel twaalf boeken gelezen van Saskia Noort en haar fetisj voor een vinger in de k*nt ontdekt. Zo’n scène komt letterlijk in elk boek voor. Later heb ik haar een bericht gestuurd. Om haar te bedanken dat ze mij door mijn revalidatie had gesleept.”

André verslond de boeken van Sas als zoete koek. Maar wat hem van al die literaire hoogstandjes vooral is bijgebleven, is die welbekende tengel in de aars. Hij confronteert Saskia ermee tijdens een dubbelinterview voor de LINDA.

‘Er is me iets opgevallen’

In gesprek met LINDA. vertelt Andre dat hij het liefste boeken van vrouwelijke auteurs tot zich neemt. Waarom is dat? “Als er bijvoorbeeld seksscènes in voorkomen, vind ik het fijner als een vrouw die heeft geschreven. Dus heb ik acht boeken van jou besteld en ze allemaal uitgelezen. Heel tof, ik verdwaalde in die verhalen. In een weekblad heb ik daar trouwens ook over verteld en toen zei ik erbij dat me iets was opgevallen aan jouw boeken.”

‘Vroeg me af of dat jouw ding is?’

Dan confronteert André de vingerromancier met haar schrijfsels: “Ik vind het een beetje ongemakkelijk om dat te zeggen waar je bij zit, maar wat ik dus las in jouw seksscènes is dat er vaak en vinger in een k*nt gaat… Toch? Dus ik vroeg me af of dat jouw ding is.”

Saskia reageert bloedserieus. “Nee. En daarbij gebeurt dat zeker niet in elk boek. Maar ik gebruikte die scène om daarmee de dominantie van de man aan te tonen; de dunne lijn waarop iemand over jouw grenzen kan gaan.” Ze legt verder uit: “Als je seks hebt en het is leuk en dan ineens doet iemand dat bij je, is het lastig om op zo’n moment te zeggen: ‘Joh, hier heb ik helemaal geen zin in.’”

Bron: