Een influencer die zich omschrijft als een ‘gediplomeerd bad b*tch’ is op zoek naar een vriendje. Dat moet niet zomaar iemand worden, maar iemand met een flink banksaldo.

Banksaldo

De 23-jarige Ali C. Lopez, een ster op social media, heeft een duidelijk type. Wanneer het aankomt op mannen, gaat ze voor een ‘man met zes nullen’.

In normale mensentaal betekent dat iemand die minimaal een miljoen dollar op zijn bankrekening heeft. Voor minder doet ze het niet.

De Amerikaanse vindt het niet zo belangrijk hoe haar toekomstige partner eruit ziet. ”Hij hoeft geen 10 te zijn. Hij moet wel geld hebben.”

”Het is niet dat ik met armoedzaaiers zou daten”, zo vertelt ze in de One Night With Steiny Podcast. ”Ik ben een highclass dame en verdien zelf ook veel.”

Geld is belangrijk

Het is niet dat Ali wil profiteren van andermans geld. ”Ik ben zelf te succesvol om naast iemand te lopen met iemand die niet veel verdient. Zijn banksaldo is essentieel.”

”Ik heb een levensstijl die ik zelf financier. Dus waarom niet iemand aan je zijde hebben die hetzelfde verdient als ik, of zelfs meer?”

Make-up tips

In Nederland kent niemand Ali. In de Verenigde Staten valt het ook wel mee. Ze vertegenwoordigt een ‘waarde’ van 250.000 dollar, gebaseerd op haar TikTok en Instagram-accounts.

Daar deelt ze make-up tips met haar volgers. Ze verdient ook nog wat extra geld door de applicatie Cameo. Voor de rest stelt het niet zoveel voor.

Heb jij zin in een op geld beluste plussize dame van 23 jaar die eruit ziet als 46 en die je niet wil om wie je bent, maar om je banksaldo? Stuur haar dan gerust een berichtje.

Bron: