We hebben inmiddels al veel verhalen voorbij zien komen van rijke (oude) mannen die de meest prachtige meiden aan hun zijde hebben staan. Sommige vinden dat opmerkelijk maar nu zijn we iets tegengekomen wat weer totaal het tegenovergestelde is.

Verwachtingen van man

Een dame genaamd Ali Lopez heeft zich sterk uitgelaten over haar eisen van waar een man aan moet voldoen. Ze laat weten dat ze nooit zal daten met mannen die minder dan zes nullen op de bankrekening hebben staan.

Ali Lopez is op het internet voornamelijk bekend als ‘Gorlock The Destroyer’. Zelf is ze trouwens niet zo blij met de bijnaam die haar volgers voor haar bedacht hebben. Ze vertelt daarover: “Wat me stoort, zijn mensen die me een Gorlock noemen. Het is letterlijk een nep monster dat het internet over mij heeft verzonnen … Het is niet eens een echt ding”. Maar goed, het feit dat mensen haar zo noemen neemt niet weg dat ze geen rijke vent aan de haak wil slaan.

Online carrière

Haar online carrière heeft ervoor gezorgd dat ze erg zelf erg warmpjes bij zit. Haar levensstijl is daarom ook aangepast aan haar eigen inkomen. Een stapje terug doen in haar levensstijl zal nooit een optie zijn voor Ali. “Ik leef een bepaalde levensstijl die ik zelf financier,” vertelt ze. “Waarom zou ik iemand als partner kiezen die niet op datzelfde niveau zit als ik?”.

Geen armoedzaaiers

Dat Ali C Lopez er zelf warmpjes bij zit, dat is inmiddels wel duidelijk. Haar eigen vermogen wordt momenteel geschat op een bedrag van bijna een half miljoen euro.

Dit geld heeft ze voornamelijk bij elkaar verdient door haar succesvolle TikTok en Instagram-account. Ze zoekt een rijke vent omdat ze niet wil dat mensen misbruik van haar geld maken.

Ze is niet van plan om met een armoedzaaier of profiteur over straat te gaan. Ze selecteert potentiële vriendjes dan ook eerst op vermogen, om dan eens te kijken of het wat kan worden.

Het is dus natuurlijk haar goed recht om verwachtingen te hebben, maar waarschijnlijk kiest een rijke man liever voor een wat ‘gezondere vrouw’, die wat actiever in het leven staat. Of voor zo’n leuk jong mokkeltje natuurlijk, waarom niet. Hieronder wat beelden die een idee geven waarom het internet haar ‘Gorlock the Destroyer’ noemt.

Bron: