Lang Leve de Liefde-deelnemer Albert (62) lijkt tijdens zijn date met Marion (56) niet helemaal bij de les.

Hij belt namelijk voortdurend met andere vrouwen, waaronder zijn ex Annemarie. De ongemakkelijke situatie wordt vastgelegd op televisie, waarbij Albert schijnbaar niet in de gaten heeft dat hij op date is met Marion en niet met zijn ex.

De video laat zien hoe Albert na een nachtje slapen als eerste zijn ex Annemarie belt.

Het is een pijnlijke vertoning waarbij Albert Annemarie zelfs uit haar slaap belt. Op het moment dat zijn date zich snel uit de voeten maakt, blijft Albert bellen en praten over ontbijtjes bakken en hoe hij zichzelf van zijn goede kant kan laten zien.

De beelden zijn schrijnend, maar tegelijkertijd ook hilarisch.

Albert lijkt de situatie niet helemaal door te hebben en praat rustig verder terwijl zijn date al onder de douche staat.

Zijn ex Annemarie moedigt hem weliswaar aan om iets liefs te doen voor Marion, maar het moment om dat te doen is allang verstreken.

De video van de date van Albert en Marion gaat momenteel viraal op social media en zorgt voor veel reacties.

Sommige mensen vinden het optreden van Albert triest en sneu, terwijl anderen het juist hilarisch en vermakelijk vinden.

Het blijft echter een feit dat Albert niet helemaal goed heeft begrepen waar Lang Leve de Liefde om draait en hoe je op een date hoort te gedragen. Hopelijk leert hij hier nog wat van voor een eventuele volgende date.

Bron: