Jan de Hoop kennen mensen natuurlijk als het gezicht van Ontbijtnieuws. De presentator geniet inmiddels van zijn welverdiende pensioen, maar kampt met een groot gemis in zijn leven. En dat doet hem heel veel, zo geeft hij aan bij weekblad Story.
Jan de Hoop Ontbijtnieuws
Wie Ontbijtnieuws zegt, zegt Jan de Hoop. Het programma en presentator waren maar liefst 33 jaar met elkaar verbonden.
In juni 2022 zwaaide Jan, die inmiddels alweer 69 lentes heeft aangetikt, af. Tijdens zijn afscheid barstte hij in tranen uit. En dat is te begrijpen als je 33 jaar gewend bent om naar dezelfde werkgever te rijden en opeens in je bed kunt blijven liggen.

(Tekst gaat verder onder de video)

Kinderwens

Zoals veel mensen weten is Jan al jaren samen met zijn liefde Coen Lievaart. Tegen weekblad Story doet hij nu uit de doeken dat hij kampt met een groot gemis.
Hoewel hij (waarschijnlijk) gelukkig is met Coen, steekt het Jan dat hij kinderloos is. ”Het is voor mij een gemis dat Coen en ik nooit kinderen hebben gekregen.”
Aangezien Jan en Coen beide mannen zijn, zou kinderen krijgen uberhaupt lastig worden. Dat had dan via een draagmoeder gemoeten, of middels adoptie.
Maar dat is dus nooit gebeurd en dat vindt Jan verschrikkelijk. Hij had dolgraag vader willen worden. ”Maar ja, dat moet je wel allebei willen. Coen wilde dat niet.”

Bron: