Maxime Meiland doet het op zakelijk vlak erg goed. Op Instagram heeft ze een gigantisch aantal volgers weten te verzamelen waardoor ze tegen betaling reclame kan gaan maken voor producten. Maar dat was natuurlijk nog niet genoeg. De blondine is namelijk ook van start gegaan met haar eigen kledinglijn. Ze wil hiermee haar eigen ingeving geven aan kleding voor vrouwen. Maar toen de eerste samples bekend waren bleek alles gewoon rechtstreeks van AliExpress geplukt te zijn. Niet heel netjes natuurlijk, mocht dit ook echt waar zijn. De lijn is nu online gegooid en het blijkt wel degelijk dezelfde kleding te zijn, met wat kleine aanpassingen zegt ze zelf.

De kledinglijn van Maxime Meiland

De kasteelvrouw heeft een verklaring gegeven aan RTL Boulevard. Ze zegt dat de stoffen uit een Chinese fabriek komt, hierdoor zouden diezelfde stoffen ook op AliExpress kunnen staan. Ze had hier nog een eigen zwaai aan willen geven waardoor het toch iets van haarzelf is. Op social media heeft de blondine al wat van haar werken laten zien, en de laatste krijgt toch wel erg veel lof van haar mannelijke fans. Dat begrijpen we best (foto onderaan dit artikel).

Gevonden bij ome Ali?

In de reacties is al veel te lezen of dit kledingstuk ook bij ome Ali te koop is. Een paar speurders hebben inderdaad een jurkje gevonden die wel erg veel lijkt op het jurkje dat de blondine uit het Franse kasteel aan heeft. Hiervan is een screenshot onder haar eigen foto van te zien. De ‘Celine Top’ staat op haar eigen website te koop voor 69 euro. De vermeende Ali-versie staat te koop voor 31,22 euro.

Bron: